Stainless Steel Quick Coupling Coupler Konektor lengan ekstrusi dingin wanita

Katrangan singkat:

Kita bisa ngatur dawa coupler, diameteripun njaba, kekandelan tembok, lan menehi tandha.

Keuntungan saka baja rebar coupler:

100% bar break kanggo test kekuatan tarik
Kekuwatan tensile bisa tekan 1.1 kaping rebar induk
Ngirit energi lan Gampang operasi
Operasi sing cepet lan trep kanggo nyepetake wektu konstruksi lan nyuda biaya
Rebar coupler prodcucing lan rebar mburi threading ora bakal kena pengaruh dening cuaca
Layanan OEM / ODM kasedhiya.
H50e66c17fda9410887e10968833eb000F

Detail Produk

Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita